Terug naar huis!

Stel: Je heb iets leuks in het vooruitzicht. Alles lijkt voor de wind te gaan. Voordat je het weet is alles weggewaaid wat eerst zo vast leek te staan. Dan is er maar één plek waar je naartoe wil: Thuis! Let’s go home! #aftellen

Laten we met iets positiefs beginnen! Als ik dit schrijf, verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht 😊 Nog 8 dagen en dan sta ik in Serfaus! Mijn tweede thuis, omringd door bergen en natuur! Ik kan niet wachten, ik ben echt toe aan een welverdiende vakantie. Lekker de bergen in, sporten, genieten van het zonnetje (of de regen), maar vooral het zijn op een plek waar je je volkomen veilig en thuis voelt. Iets wat voor mij heel belangrijk is.

Maar huh?! Je zou toch naar Mallorca en Thailand gaan? Dat klopt. Samen met Louise (mijn beste vriendin) zou ik gaan genieten op Mallorca van zon, zee strand en cocktails. Helaas gooide corona roet in het eten. Die houden we nog tegoed. In het najaar zou ik naar Thailand gaan. Rondreizen. Helaas liep dat ietsje anders. Lang verhaal kort: Sinds 3 maanden ben ik weer single. Niet mijn keuze, maar soms heb je het niet voor het zeggen. Dus geen Thailand.

Het enige waar ik op dat moment aan kon denken, was Serfaus. Ik wilde zijn op een plek waar alles oke is, waar ik m’n gedachten de vrije loop kan laten, ik weg ben van het drukke leven in Nederland en waar ik na kon denken over wat IK wil.

In eerst instantie stond mijn vakantie voor het najaar vast. Gelukkig heb ik dat om kunnen zetten in overleg met mijn lieve collega’s! In eerst instantie kon ik maar één week, en dat werden er volgens ook nog ééns twee! Blijer kon je me niet maken. Na een periode die niet zo gezellig was, is het tijd voor iets leuks! Heb ik wel een klein beetje verdiend, vond ik zelf 😊

Dus nu is het aftellen. Nog 8 dagen en dan hoop ik in Oostenrijk te zijn. Langzaam durf ik plannen te maken en ga ik langzaam dit weekend mijn tas inpakken. Hopelijk blijft grote vriend corona lief en gaat het land niet op oranje. De voorpret kan langzaamaan beginnen! Ik kan niet wachten.

Dat was weer eens een iets meer persoonlijk berichtje van mij!

Tot snel!

Liefs,

Chantal

3 Comments

  1. Soms gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Veel plezier en geniet van de rust.

Comments are closed.