Ik daag je uit!

Nog ruim een uur te gaan en dan is het jaar voorbij. Ik daag je uit om in dit laatste uur, een lijstje te maken met zeker 8 herinneringen aan 2020 die het jaar juist ontzettend mooi maakte!

Want als je 2020 gaat afschrijven, lijkt het net alsof je 365 dagen verspilt hebt, en dat kan niet toch?! Hieronder zie je mijn 8 herinneringen aan 2020. Side note: acht is mijn geluksgetal 😉

 1. 21-diner Annelin – Mijn allereerste 21 diner ooit! Annelin is mijn vriendinnetje vanuit Oostenrijk en ondanks dat we elkaar nog niet in Nederland gezien hadden, mocht ik afreizen naar het noorden voor deze fantastische avond! Wat een dankbare avond was dat!
 2. Terug naar Toen – Het allerlaatste feestje in Bibelot waar ik heen ben geweest voor corona begon. Dit was in februari. Dansen op 80s en 90s hits, heerlijk! Een mooie herinnering en ik kijk er weer naar uit om weer te gaan. Maar die was alvast binnen!
 3. BBQ’s – Binnen zitten mocht niet, buiten zitten zeker wel. Met de harde kern van mijn vriendengroep besloten we in de grootste tuin bij Fleur te BBQ’en! Tijd voor elkaar, elkaar toch kunnen zien op afstand. Wat heb ik genoten van die avondjes.
 4. Zomerborrel – Weet je de hittegolf nog van afgelopen zomer? Waarbij het op een woensdag 30 graden was en het ’s avonds amper afkoelde? Toen trok ik samen met een paar vrienden in de tuin een desperados open. Heerlijk verkoelend. Moet een keer kunnen toch, midden in de zomer?
 5. Liefde voor bergen – Door mijn vakantieplannen Mallorca en Thailand ging een streep en Serfaus kwam op de planning! Ik maakte kennis met het trailrunnen en ik hing weer in een klimgordel aan een wand. Daarmee kwam ik erachter, dat ik dat eigenlijk zo leuk vind, dat ik het vaker moet doen. Deze tijden heb ik echt beseft dat je bezig moet zijn met dingen die je leuk vind, want voordat je het weet, wordt daar een streep door gezet.
 6. Bruiloft fotograferen – Ik heb mijn eerste bruiloft mogen fotograferen!
 7. Halve marathon – In november liep ik, na heel veel getraind te hebben, mijn eerste halve marathon. Zonder corona (en een break-up) had ik waarschijnlijk nooit mezelf aangezet hiertoe. En ik had het voor geen goud willen missen!
 8. Rennen door het bos – Net voor kerst ben ik nog naar de Veluwe geweest een paar dagen. Ergens wel een beetje gek, als je normaal aan het skiën bent. In plaats daarvan heb ik mijn trailschoenen aangetrokken en verkende ik de bossen op m’n gemakje. De kilometers gingen heel snel voorbij omdat ik aan het genieten was van de uitzichten en de zon die langzaam door de bomen op kwam. Niemand om je heen, alleen de natuur en de vogels, af en toe een hond met een baasje en verder alleen maar rust. Dat noem ik puur genieten!

En de strekking van alles is, als je het één niet kan, zoek dan de plezier en de uitdaging in iets anders! Iets wat totaal niet jouw ding is misschien of waar je normaal eigenlijk geen tijd voor hebt. Ook ik had verwacht dat dit jaar heel anders zou verlopen, maar het heeft me in sommige opzichten zelfs mooiere dingen gebracht dan ik anders van 2020 had verwacht! 2021 zal wellicht nog niet helemaal zijn zoals we hopen, dus hiermee deel ik graag mijn positieve gedachtegang!

Een goede jaarwisseling gewenst en op naar 365 dagen vol mooie herinneringen, alleen jij zelf kan ze maken! En zoals mijn beste vriendin zou zeggen: ‘niet op bijzondere momenten wachten, maar momenten zelf bijzonder maken’.

Liefs,

Chantal

1 Comments

 1. 1. Samen met vriendinnen een high tea in Villa Augustus na de 1e lock down.
  2. Vakantie Kreta ging niet door, geld wat dat kostte bij komend jaar gelegd en duur hotel geboekt.
  3. Meer kaartjes gestuurd naar iedereen die het kon gebruiken of die ik een lange tijd niet heb gezien.
  4. Beeldbellen via teams geleerd
  5. Cardio boksen via liveYouTube gedaan.
  6. Nog meer gewandeld.
  7. Meer tijd met mijn partner door gebracht.
  8. Meer taarten en cakes gebakken.

Comments are closed.