Over mij

Even een rondje voorstellen.

Hoi,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Op deze pagina wil ik kort wat over mijzelf vertellen.

Ik ben Chantal, 20 jaar oud en bachelor bedrijfskunde. Afgelopen 3 jaar heb ik Bedrijfskunde gestuurd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, en die tijd is ontzettend snel gegaan. Daarom heb ik besloten een tussenjaar te nemen om zo meer stil te kunnen staan bij alles wat er om me heen gebeurd om er zo ook meer van te kunnen genieten.

Momenteel woon ik thuis, samen met mijn ouders en broertje en mijn beste maatje Bobby, onze kat 😉 Wat betreft de toekomst ligt dus nog niets vast, vandaar ook dit blog. Ik heb ontzettend veel ambities en soms wil ik meer dingen doen dan mogelijk en kan ik gewoon niet kiezen. Daarnaast sport ik ook graag. In de winter zie je mij op de ski’s staan, ook kan ik snowboarden. Daarnaast schaats ik ook, en geef ik training bij de vereniging waar ik actief ben. Het mooiste vind ik natuurijs, überhaupt vind ik buiten zijn echt heel fijn. Niet alleen voor mijn gezondheid, maar er valt ook zoveel moois te zien in de natuur!

Sinds februari 2016 ben ik begonnen met hardlopen. Samen met mijn collega zijn we gaan trainen voor de 7,5km ladiesrun in Rotterdam. We deden dit voor Pink Ribbon en uiteindelijk hebben we een fantastisch bedrag opgehaald met onze inzamelingsactie. Hierna had ik gelijk de runnershigh te pakken, en heb ik gelijk gezegd dat ik de kwart marathon van Rotterdam ook wel wilde doen. Helaas lukte het niet in de zomer om de trainingen vol te houden. Zo begon ik eind januari 2017 aan mijn training voor de kwart marathon, weer helemaal vanaf nul. Met 12 trainingen heb ik me naar 10km weten te loodsen, wat achteraf misschien iets te fanatiek was. Maar ik raad het iedereen aan om een keer die kwart te lopen, want het was fantastisch! Inmiddels lukt het wel om door te trainen zonder doel, dus als iemand suggesties heeft?

Zo, dit was een stukje over mijzelf, genoeg voor nu!

Liefs,

Chantal