Chantal voor Kika

We zijn het jaar bijna rond. En dan bedoel ik het corona jaar. En wat ga je na zo’n jaar nog schrijven? Geen reizen, geen festivals, geen spannende activiteiten. Of, toch wel? Ik zou mezelf niet zijn, als ze er zelf iets van zou maken om over te schrijven! Naast corona gaat het onderzoek naar kanker namelijk ook nog steeds door en dat mogen we niet vergeten. Ik ga een nieuwe uitdaging aan…. de Last Men Standing run. En ik heb jouw hulp nodig!

Hoe werkt de Last men standing run?
Start: 5:00 ‘s ochtends op 27 maart 2021
Doel: Zoveel mogelijk rondjes rennen
Afstand: 6,7 km per rondje, af te leggen binnen een uur
Hoe: Ieder heel uur start je aan een nieuwe ronde. Ben je eerder binnen, heb je ‘pauze’ totdat het nieuwe uur/rondje begint. Als je de 6,7 km niet haalt binnen het uur, lig je uit de race
Waar: In je eigen omgeving. Zelf heb ik een ronde uitgezet van 6,7 km.

Dit idee heb ik natuurlijk niet helemaal alleen bedacht. Orango Sports organiseert deze virtuele loop. Tot nu toe hebben bijna 300 deelnemers zich aangemeld. Iedereen loopt op zijn/haar eigen parcours.

Waarom doe ik dit? Logische vraag. Ik wil de uitdaging met mezelf aangaan. Waar sta ik? Hoe ga ik op tussendoor pauzes houden tijdens het rennen? Hoe deel je zo’n race in? Zeker wanneer je langer onderweg bent en zal moeten eten. Dat geeft een kick.

En ik loop voor Kika. Ik wilde sowieso meedoen, maar ik weet dat het me nog meer voldoening geeft, als ik voor een mooi geldbedrag ‘s ochtends om 4:00 m’n bed uitkom. Sponsor jij mij? Ik wil minimaal €250 euro ophalen en kan je hulp goed gebruiken! Update! Inmiddels hebben we de €250 behaald en ga ik voor €500

Hoe kan je sponsoren?
– Per rondje: Stuur mij een bericht met je bedrag per ronde. Achteraf krijg je een tikkie voor het geldbedrag wat ik bij elkaar gelopen heb.
– Vast bedrag: Sponsor direct. Via onderstaande link kom je op mijn actiepagina terecht!

https://www.actievoorkika.nl/chantal-rent-rondjes

Hoever denk ik te komen?
Mijn langste duurloop ooit is 21.1 km. Deze afstand heb ik toen aan één stuk door gelopen. Ik hoop 2 a 3 rondes te kunnen lopen in deze race. Daarna zal het vallen of staan met hoe ik de pauzes tussendoor ga verwerken en of ik daar goed op ga. Hoogstens worden het er 4 of 5 want dan heb ik in totaal 26 of 33 km erop zitten.

Elke euro telt en in deze tijd is het toch iets om naar uit te kijken. Jezelf blijven uitdagen is van belang in mijn ogen.

Mocht je vragen hebben, laat het me weten!

Liefs,
Chantal

3 Comments

Comments are closed.