Plaatjes zeggen zoveel meer dan woorden! #16

Ja, het is nu eindelijk zover! Foto time!

In een aantal blogs heb ik genoemd dat ik nieuwe foto’s gemaakt heb met mijn camera, maar elke keer lukte het niet om ze te delen (lang leve de Wi-Fi die er wel is, maar amper werkt)! Nu is het eindelijk gelukt, dus hier zijn ze. Ik moet zeggen dat ik het erg lastig vond om foto’s te selecteren, het zijn er namelijk zoveel! Daarom heb ik ervoor gekozen om alleen de maand januari uit te zoeken, dus er ligt nog een hoop in het verschiet! En dan nog te bedenken dat ik er ook nog een hele hoop foto’s op mijn telefoon heb staan! 🙂

Veel kijkplezier, en ik hoop dat ik de meest jaloersmakende 😉 heb uitgekozen!

Liefs,

Chantal

 

4 Comments

  1. Wat een mooie plaatjes. Een leuke tijd voor jou, dat je dit kunt doen. Geniet ervan de tijd gaat snel. Groetjes van Rien en Tinie

Comments are closed.