Lekker bezig – #34

Het is al even geleden dat ik geschreven heb, althans, voor mijn eigen blog. Ik heb namelijk niet stilgezeten. Er is gerend, geschreven, gefotografeerd, gebouwd, gefeest, gezweet en gewerkt. Op sommige momenten had ik gehoopt dat er 8 dagen in een week zaten. Maar nu, is dat even voorbij. Of naja, het zweten dan nog niet, met 30 graden op de meter, maar ach. Dat hoort erbij! De zomer is eindelijk daar! Lees snel verder en ontdek wat ik allemaal heb uitgespookt afgelopen tijd.

Mijn laatste blog schreef ik op 20 april. Ongeveer 2 maanden geleden. Genoeg gebeurd, let’s start!

Hoogwaardig bezoek

Louise was in Nederland! Wiehoee, vriendinnetjes herenigd! Het was met Pasen super warm, weten jullie nog? En zo trokken we er samen op uit, richting het strand. Al kletsend hebben we gewandeld, maar ook foto’s gemaakt. Louise werd mijn eerste officiële shoot! Nogmaals bedankt meis! Maar de tijd vloog voorbij, altijd als je het gezellig hebt. En zo vertrok Louise weer naar Zwitserland, en ze nam het mooie weer mee!

Trainen en hardlopen

Ja ook ik heb niet stil gezeten. Na de marathon van Rotterdam, wilde ik doortrainen en niet stilvallen. Zo schreef ik me in voor de Verkerkloop in Zwijndrecht. Super leuke run, kleinschalig en een mooi parcours! Helaas was het net geen 5 km rondje, maar dat mocht de pret niet drukken. Netjes gelopen in een tijd van 28.03 (5:41 min/km).

Daarna stond mijn jaarlijkse run op het programma, de ladiesrun in Rotterdam. Helaas heb ik het in de aanloop ernaar toe weinig echt op tempo kunnen trainen. Enigszins voorbereid en nog bijkomend van twee avondjes Wantijpop, stond ik op 16 juni aan de start. Vlak voor het startschot vielen er nog wat druppels en de moed zakte me in de schoenen. Help, geen regen. Toch dacht ik, ik loop hem uit, hoe hard het ook regent. Maar gelukkig viel het mee, er vielen een paar druppels en toen was het over! Poef, en weg waren we! Ik liep redelijk voorin mee, maar het was flink benauwd. Uiteindelijk kwam ik sneller dan vorig jaar binnen. Totaal niet verwacht! Wederom een mooi evenement, wat goed geregeld was. Opeens had ik al 3 medailles binnen dit jaar. Een record hahah (niet eerder liep ik 3 races in één jaar).

En ook medaille nummer 4 stond op de planning. M’n nichtje Paula had me gevraagd of ik mee wilde lopen met de Run4Daniel, een run waarbij geld opgehaald werd voor het Daniel den Hoed fonds. Tuurlijk, ik als hardloopgekkie kon dat niet over laten gaan. En zo schreef ik me in. En vertrok ik afgelopen vrijdag na het werk richting Rotterdam. Na al de buien van afgelopen weken was het vrijdag gelukkig droog. En warm. Doordat het de eerste keer was, was het kleinschalig opgezet. Zo belande ik vooraan in het start vak, aan de startstreep. Once in a life time experience haha. Maar het was leuk! Wel de warmste loop tot nu toe, maar rond de Kralingse Plas lopen, blijft mooi! In een tijd van 28:20 (5.39 min/km) liep ik 5 km, het parcours klopte precies. En zo liep ik een mooi PR. Trots!

En nu? Ja goede vraag. Eerdere jaren bleef het hier vaak hangen, rond deze tijd. Omdat het warmer wordt en er geen races zijn in de zomer. Maar dit keer wil ik wel door trainen. Hopelijk lukt het.

Fotografie

Ik besteedde m’n tijd niet alleen aan hardlopen. Ook heb ik een begin gemaakt met het opzetten en bekend maken van het feit dat ik fotografeer. Op Facebook & Instagram, mijn nieuwe pagina @Chantaldevries_fotografie , zijn foto’s van shoots te vinden. Ook heb ik de website wat omgebouwd. Bovenin vind je nu een pagina om een shoot in te plannen. Heb je interesse? Neem eens een kijkje. Vind ik leuk en je krijgt er zeker te weten iets moois voor terug. Ik vind het belangrijk om een fotoshoot op maat te maken, op een locatie waar je je fijn voelt. Mocht je vragen hebben, stuur me dan een berichtje of mail me op foto@chantalsjourney.nl . De laatste tijd heb ik dus een aantal shoots gedaan en dat was ontzettend leuk om te doen! Het is natuurlijk altijd afwachten wat andere vinden van de foto’s, maar gelukkig zijn deze tot nog toe positief!

Kantlijn

Voor wie uit Nieuw-Lekkerland of Streefkerk komt, wellicht heb je me voorbij zien komen in de Kantlijn. Het nieuwe lokale magazine voor bewoners, door bewoners. Ik ben schrijver en heb de afgelopen tijd twee ‘Beroepsbabbels’ mogen schrijven. En binnenkort komt er nog meer aan! To be continued.

Feestjes

Er is natuurlijk ook gefeest. Koningsnacht was ik te vinden in Ahoy voor de nacht van Oranje, en afgelopen weekend stond ik op wantijpop twee avonden! Wat zijn de Dirty Dadies toch top artiesten. Een uur lang vol gas gaan, het hele publiek ging los. Enorm naar mijn zin gehad. Het was wel een uitdaging, aangezien de dag erna de Ladiesrun plaatsvond. Maar dat is allemaal goed gekomen. Ook ben ik samen met m’n moeder naar Marco Borsato geweest in de kuip. Wat een show! Niet te omschrijven in woorden, daar moet je echt bij zijn geweest. Voor de thuisblijvers, youtube is aan te raden.

Studie

Ook werk ik natuurlijk gewoon nog 40 uur per week. En daarnaast ben ik bezig aan m’n SEU opleiding. Als ik dat afgerond heb, ben ik gecertificeerd uitzendmedewerker en op de hoogte van een stukje arbeidsrecht. Super interessant, maar wel intensief in de avonduurtjes. Binnenkort examen doen, dus nu de laatste loodje

Goed. Dat dus haha. Komende periode is het dus iets rustiger, de zomer komt eraan. En daarmee sluit ik graag af. Hopelijk weer meer tijd om te schrijven. Ondanks dat het druk is geweest heb ik wel een hele leuke tijd achter de rug en heb ik zin in alles wat de zomer gaat brengen.

Tot snel,

Liefs,

Chantal

1 Comments

  1. Weer een leuk stuk. En je hebt het inderdaad druk gehad. Gelukkig ook tijd voor ontspanning.

Comments are closed.