Juli is voorbij & één maand Bachelor! – Blog #3

Juli is voorbij gevlogen, en wat was deze maand gaaf! Daarnaast betekent dat ook dat het mijn eerste maand was als Bachelor! Graag blik ik terug op deze supergave maand, wat ik allemaal gedaan heb en vertel ik je hoe ik mijn eerste maand als Bachelor ervaren heb! Dus lees snel verder!

Net voordat juli begon, kreeg ik te horen dat al mijn 180 studiepunten binnen waren! Wiehoee! Dat zorgde voor voor een enorme ontlading aan energie! Ik had precies dat weekend al best wel vol gepland met feestjes van vrienden, uitjes, etentjes, en help, daar moest ik ook nog een bachelor party tussen stoppen! Maar ik zou mezelf niet zijn als ik dat niet gewoon deed. Zo ben ik op zaterdag 1 juli naar Molenpop geweest, een klein festival-achtig feest. Op zondag ben ik een hapje wezen eten met mijn beste vriendin Louise die momenteel haar droom aan het waarmaken is in Zwitserland. Ik moet haar de hele zomer missen en kon dat niet zomaar laten gaan. En zo ben ik samen met mijn lieve mams op maandag 3 juli nog even snel wezen winkelen, om in de avond een super mooi bachelorfeestje te geven voor familie en vrienden. Het was een supermooie avond, omringd door een heleboel lieve mensen waar ik veel om geef! Zij hebben allemaal een stukje bijgedragen aan wie ik nu ben, en daar ben ik ze dankbaar voor!

Bij dat feestje bleef het niet, want een dag later nam mijn broertje afscheid van de basisschool waar ik zelf ook op heb gezeten. Er waren ontzettend veel leraren aanwezig waarvan ik zelf ook les heb gehad. Allemaal herinneringen van mijn eigen basisschooltijd kwamen bovendrijven, en ik heb zelfs nog leraren gesproken! Ik ben super trots op mijn broertje, vanaf eind augustus begint voor hem een nieuw hoofdstuk, een nieuw avontuur op de middelbare.

Na deze dagen begon de rust weer een beetje weder te keren, na 1,5 week lang alleen maar feest gevierd te hebben. Dan komt langzaam het gevoel van vrijheid, dat je niet meer vast zit aan het behalen van studiepunten. En dat gevoel koester ik nog steeds tot op de dag van vandaag. De eerste helft van deze maand heb ik best stevig doorgepakt wat betreft sporten. Ik ben weer gaan wandelen, aangezien ik mijn nieuwe bergschoenen moest inlopen en ook met hardlopen was ik lekker op dreef. Het streven was dan ook om het trainen en hardlopen nog iets op te schroeven, aangezien ik veel meer tijd zou hebben, dacht ik. Dat is helaas niet zo goed gelukt, maar dat is ook helemaal geen ramp. Want ik heb wel hele leuke andere dingen gedaan waar ik mijn energie in gestoken heb.

De rest van de maand heb ik namelijk opgevuld met werken. Naast mijn vaste plekje in mijn woonplaats waar ik werk in de avonden, heb ik 2,5 week staan knallen als supervisor op een springkussenfestival, Springvallei! Dit waren lange dagen die voornamelijk bestonden uit veel lopen over het terrein om van alles en nog wat te regelen. Maar die vermoeide benen waren het meer dan waard, want ik heb samen met alle andere collega’s een top tijd gehad! We hebben gelachen, lol gemaakt, iedereen heeft hard gewerkt en we hebben samen een top evenement neergezet, ondanks dat het niet altijd even mooi weer was! Bij deze een shoutout naar jullie!

Ze waren zeldzaam, maar er zijn in die 2,5 week natuurlijk ook dagen geweest dat ik vrij was. Deze heb ik gebruikt om uit te rusten. Ik heb wel mijn sportschema voor de rest van de maand laten gaan, aangezien mijn benen echt rust nodig hadden. Na een dag werken zat er geen energie meer in namelijk. Gedurende die dagen ben ik bezig geweest met voorbereidingen voor mijn avontuur in Oostenrijk. Ook heb ik verschillende leuke spullen gekocht, maar daarover later meer. En ik heb natuurlijk alles voor mijn avontuur geregeld met Snowlife! Dit is te lezen in mijn vorige blog.

En zo kwam gisteren (zondag 30 juli) de laatste dag van Springvallei 2017! Tijdens het laatste uur besefte ik me opeens dat het daarna klaar zou zijn. Weer een hoofdstuk vol met mooie herinneringen wat zich zou sluiten! Deze weken zijn zo snel gegaan! Toen besefte ik me ook dat de maand bijna voorbij was, en dat ik nog geen moment terug had gedacht aan de universiteit. Althans, niet aan alles colleges, niet aan de stress voor deadlines. Alleen aan de gedachten dat ik vanaf nu een toptijd ga hebben! Vandaag kwam het laatste ultieme besef moment waarop je weet dat je studententijd voorlopig klaar is; het stop zetten van mijn student ov. Het wordt tijd om uit te kijken naar dat wat de nieuwe maand gaat brengen!

Het is klaar, de maand is voorbij, het werk is (helaas) afgelopen en de vakantie kan gaan beginnen! Deze eerste maand heb ik beleefd zoals ik hoopte, ik heb herinneringen gemaakt en genoten van ieder moment. Nu ik het schrijf sta ik weer even stil bij die momenten, en besef ik ze des te meer! Komende maand wordt een maandje ontspannen en ik ga de draad weer oppakken wat sporten betreft! Let’s do this!

Op naar augustus!

Liefs,

Chantal

1 Comments

Comments are closed.