Aftellen!

Aftellen! Alweer?! Ja, alweer! Ik ga op reis en ik neem dit keer mee…. #verassing ! Benieuwd? Lees snel verder!

Het spookte al een tijdje door m’n hoofd. Lekker een week lang op het strand liggen op Mallorca. Helaas heb ik geen eindeloos aantal vakantiedagen en aangezien ik ook nog met Louise op pad wilde, zat dat er niet helemaal in. Met Louise zou ik deze april een stedentrip gaan doen. Of dat het zo heeft moeten wezen of niet, maar we kwamen er niet helemaal uit. De periode was vrij duur. En plots kwamen we erachter dat zowel Louise als ik, vrij konden nemen in juni. Zij had ook wel zin in een strandvakantie vertelde ze.

En van het één kwam het ander. In nog geen 24 uur tijd hadden we beide vliegtickets geboekt. Zij vanaf Zürich, ik vanaf Eindhoven. De voorpret kan beginnen. Het ene na het andere hotel kwam voor de dag. Nu is het zo dat we allebei niet 7 dagen lang alleen maar op een bedje kunnen liggen in de zon. Daar hebben de rust niet voor, we vinden het veel te leuk om erop uit te gaan en te ontdekken. Pats boem tadaaaa. Het idee huurauto was geboren.

Waarschijnlijk gaan we dus lekker met een autootje het eiland over crossen. Zelf wilde ik dat al heel lang, want het land is super veelzijdig. We twijfelen nog of we op 1 locatie gaan overnachten, of dat we halverwege gaan verhuizen. Dat moeten we nog even zien. Ik heb er in ieder geval zin in!

Maarrrrr. Dat is niet het enige. Thailand it is! Samen met Juul, mijn vriend, stap ik eind oktober op het vliegtuig naar Bangkok! Niet alleen wordt dat mijn eerste reis naar Azie, maar ook mijn eerste reis waarin ik lang in een vliegtuig zit. Best wel een beetje spannend!

Echt specifieke plannen hebben we nog niet. Wel gaan we echt rondtrekken. Met rugzak. Ook hoop ik olifanten te gaan zien, maar wel als ze vrij zijn. Niet in gevangenschap. En we willen graag de laatste dagen eilandhoppen, of iets in die richting! Inmiddels ligt er een dikke reisgids van Thailand op m’n nachtkastje. Daar blader ik zo nu en dan door en schrijf ik dingen op. Gelukkig duurt het nog even, dus geen haast! Ik ben heel benieuwd wat tegen die tijd ons daar te wachten staat en hoe ik de cultuur ga ervaren! #tobecontinued.

Dus allemaal leuke plannen. Nu denk je wellicht, en dat corona dan? Tja. Ik hou me aan de richtlijnen. Laten we hopen dat alle problemen snel verholpen zijn en er zo min mogelijk slachtoffers vallen. Voor nu wil ik positief blijven denken. Er is zoveel drama te lezen, terwijl juist een stukje afleiding ook wenselijk is (in mijn geval). Vandaar mijn blog ook! Corona is heftig en urgent, maar we moeten wel blijven leven. Stay positive!

Tot snel!

Liefs,

Chantal

3 Comments

 1. Echt leuk en refreshing om even wat vrolijks en positiefs te lezen! Krijg nu nog meer zin in Mallorca! 😀

 2. Heerlijk om te lezen hoor Chantal.straks gaan we gewoon verder waar we gebleven waren.
  Als de lucht weer geklaard is,en corona getemd.
  Leuke vooruitzichten Mallorca.lekker het strand en het gezellige Spanje.en helemaal Thailland.met zijn gigantische winkels.Maar ook het contrast is er erg vroot in Thailland.veel armoede wordt je mee geconfronteerd.
  Kortom mooie vooruitzichten.en het possitive blijven zien

 3. Inderdaad houd de moed erin. Mijn stedentrip naar Rome ging niet door, maar via de app hebben we (zus en nichten)net gedaan of we er wel zaten. Waren we er toch een beetje. Misschien wordt het nu Oktober.
  Je schrijft echt leuk.

Comments are closed.