Naar Oostenrijk!

Het kriebelt. Al een hele lange tijd. Dus wat doe je wanneer je vakantiedagen over hebt? Dan pak je het vliegtuig op 14 december om les te gaan geven! Huh, wat, hoe dan? Juist, lees snel verder!

Vorig jaar kriebelde het al, toen we zelf op wintersport waren. Je ziet ze overal skiën, in hun rode pakken. En tja. Ik had nog wat vakantiedagen over en we gaan normaliter al een week met kerst. Maar hoe tof zou het zijn als ik ervoor ook nog een week zou kunnen lesgeven?

Dus voor ik het wist trok ik de stoute schoenen aan en mailde ik de skischool. Reactie: in de week voor kerst heb ik niet gegarandeerd plek. Mmm, oke. En wat nou als ik dan ook privé les geef in de kerst week, ‘s ochtends? Deal.

Dus zo vertrek ik op zaterdag 14 december met het vliegtuig naar de sneeuw! Zin in! Hopelijk is het dan dus mogelijk om die week nog een klasje les te geven. En anders heb ik lekker een week zelf daar! En hoe dan ook heb ik twee heerlijke weken vakantie staan en ben ik in de kerstweek in het rood te vinden!

Tot snel!

Liefs,

Chantal