Mallorca, je was mooi!

Ready, steady, op vakantie! Klaar voor mijn mooie Mallorca verslag? Lees snel verder!

Het is dinsdag 9 juni. Ik word wakker en heb er zin in! Vandaag ga ik eindelijk naar het zonnetje! En wat ben ik eraan toe. Gisteren heb ik alle laatste werk-dingetjes afgemaakt, zodat ik ongestoord, een week kan gaan genieten van het strand, de zon en de golven op het prachtige Mallorca!

Op het gemak pak ik mijn laatste spulletjes. Paspoort, check. Reisgids, check. Creditcard, check. Zonnebril, check. Meer heb ik niet nodig en vertrek ik naar Schiphol. Vanaf daar vloog ik naar Palma de Mallorca. Alleen? Ja, alleen. Maar niet helemaal. Want eenmaal op de luchthaven aangekomen, moet ik even geduld hebben. Een half uur later landde Louise namelijk, mijn beste vriendinnetje uit Zwitserland!

Eerst wilde we een citytrip doen, maar we kwamen erachter dat we meer behoefte hadden aan het strand. Dus eenmaal herenigd, haalde we onze huurauto op en vertrokken we richting Cala d’Or! We wilden wat van het eiland zien, met een eigen auto’tje is dat toch het makkelijkst. Dus Vamos, daar gingen we. In die regio heb je prachtige baai’tjes waar we wilden genieten van het uitzicht. Zo gezegd, zo gedaan!

Na 3 dagen genieten zijn we verhuisd, naar het meer noordelijke deel van het eiland. Daar kun je makkelijker richting de bergen en aangezien we veel van het eiland wilden zien, het ideale idee! Ook hier volgde relaxte dagen. De tijd vloog! We hebben gepraat, gelachen, gehuild, maar vooral genoten van het eiland! En zo gingen we een week later weer terug naar het vlakke Nederland.

Huh?! Geen foto’s? Nee, geen foto’s. Waarom niet dan? Check de datum maar eens goed! 9 juni zaten we met ons blije Nederland nog in onze intelligente lock-down.

Dit had mijn vakantie verhaal moeten zijn, aangevuld met prachtige foto’s uiteraard. Maar helaas. Het zat er niet in. Wel heb ik een week vrij gehad. En dat was een turbulente week kan ik je zeggen, ondanks de Lock-down. Op het terras zitten kon weer, dus dat heb ik gedaan. En ik heb gewinkeld en er het beste van gemaakt! Je moet tenslotte iets en bij de pakken neer zitten was geen optie. Ik had tenslotte toch vrij, anders ook zo zonde!

Mallorca houden we tegoed! En nu maar hopen dat Corona getemd blijft!

Liefs,

Chantal