Er is er één jarig! #27

En toen was ik een jaartje ouder! Afgelopen maandag ben ik 22 jaar geworden. Op z’on dag kijk je toch kort even terug op het afgelopen jaar, maar ik heb ook zeker vooruit gekeken! Wat een bijzonder jaar was het, met het ski-avontuur in Oostenrijk, mijn reisje naar Barcelona en de zomervakantie terug in Serfaus. Maar wat ga ik komend jaar doen? Een aantal dingen staan er al gepland en daarover vertel ik je hieronder meer!

Wat is de wereld groot en wat valt er nog veel te zien! Vaak scrol ik over de ontdek pagina van instagram en zie ik allerlei mooie plaatjes voorbij komen, wat is de wereld mooi! En hoe graag wil ik dat nog een x vastleggen! Ik kan wel zeggen dat ik van reizen en het bezoeken van nieuwe steden en plekken ontzettend blij word, evenals van het fotograferen ervan. Laatste tijd ben ik bezig geweest met het fotoboek van afgelopen zomer en het liefst zou ik alles erin vastleggen! Maar helaas gaat dat niet. De mooiste plaatjes kiezen en erin stoppen, mooie passende achtergrond erbij en klaar. Op naar de volgende!

Maar wat is die volgende? Ik heb wel eens verteld dat ik september een hele drukke maand vind, maar eigenlijk zijn dit jaar oktober, november en december ook vrij vol gepland! Maar uiteraard met alleen maar leuke dingen! Camera mee en gaan! Wat ga ik doen?

  • Verjaardag vieren! Komend weekend vier ik uiteraard eerst mijn verjaardag. Ik moet het toegeven, 22 is niet de meest spannendste verjaardag qua leeftijd, maar ach! Een feestje kan nooit geen kwaad en is super gezellig!
  • Let’s go Praag! Ongeveer 7 jaar geleden ben ik met mijn middelbare school op excursieweek geweest naar Praag. Ik heb toen altijd al geroepen dat het een super mooie stad was en dat ik er graag nog eens naar terug wilde! Mijn vriend en ik wilden graag in het najaar nog een stad bezoeken en toen de transavia sale was begonnen was de keuze snel gemaakt! Begin November zitten wij in het vliegtuig naar Praag!
  • Feestje in Zürich! Nu m’n beste vriendinnetje in Zwitserland zit, kan ze er helaas niet bij zijn op m’n verjaardag. En wat doen we dan, als het feestje niet naar jou komt, dan ga je er zelf heen! Eind November richting Zwitserland om te zien waar ze is beland! Super gaaf en ik ben ook ontzettend benieuwd naar de stad.
  • Weihnachten! Let it snow, let is snow, let is snow! Zoals ieder jaar ben ik ook dit jaar met Kerst weer in Serfaus. Soms mis ik het skiën best wel, dus ik kijk er enorm naar uit om weer in de bergen te zijn en dit keer in de sneeuw. Geen lesgeven voor mij dit seizoen, maar lekker zelf pistes pakken en genieten van schnitzel en curryworst!

Ja, ja, het is wat. En natuurlijk zijn alle andere weekenden ook gevuld met gezelligheid en leuke dingen, zoals het vieren van sinterklaas en verjaardagen. Kortom, een hoop leuke dingen om naar uit te kijken. Nu ik dit schrijf (19:00) is het inmiddels al donker, stiekem vind ik dat helemaal niet zo erg. Juist wel gezellig, kaarsjes aan en lekker knus met een dekentje. Wat mij betreft gaat die temperatuur straks zakken en krijgen we weer eens een goede koude winter! Kom maar op met dat natuurijs!

Mooie herinneringen en mooie gebeurtenissen om naar vooruit te kijken en ik hoop jullie snel mooie plaatjes te kunnen laten zien van Praag!

Liefs,

Chantal