Herfst: Fotografie & Nieuwsbrief #28

Eindelijk herfst! Het is over met het mooie weer, althans, de echte warme temperaturen zijn eraf. Maar als we naar de kalender kijken is het eigenlijk totaal niet vreemd, het is eind oktober! Het is tijd voor een nieuw seizoen, en daarvoor tijd voor verandering. De natuur verandert van kleur en daarmee verandert ook mijn blog. Ik ga naast het bloggen meer vertellen en laten zien van mijn andere hobby, fotografie! Daarnaast kun je je vanaf nu ook inschrijven voor de nieuwsbrief! Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe foto’s of blogs? Lees dan snel verder!

Allereerst vind ik het ontzettend leuk om te zien dat mijn blog veel bezocht wordt. Vanaf nu kun je eenvoudig op de hoogte blijven van de laatste blogs of foto’s die ik online zit, wanneer je aanmeld voor de nieuwsbrief. Dit kan door bovenin op nieuwsbrief te klikken en je aan te melden. Je ontvangt dan automatisch een mail in je mailbox! Dus meld je aan!

Daarnaast merk ik dat ik graag op pad ga met mijn Nikon. Momenteel maak ik foto’s met de Nikon D3400 en dat bevalt me ontzettend goed. Eerst ben ik aan de slag gegaan met de gewone instellingen, maar sinds 3 weken maak ik ook gebruik van de manual functie. Het is even zoeken, maar daarna biedt het zoveel opties! Ik ben er nog lang niet helemaal uit wat waarvoor perfect is, maar door veel te oefenen leer je het vanzelf. Hieronder staan een aantal foto’s van afgelopen weekend, gemaakt in m’n oma’s tuin. Een bijna uitgebloeide rozenstruik. Ik was overigens net op tijd, voordat de schaar erin ging! En wat zijn de herfstkleuren toch prachtig, vind je ook niet?

Ik ga dus meer doen met m’n camera, dus vanaf nu mag iedereen duimen dat het in het weekend mooi weer wordt! Daarnaast vind ik het niet alleen leuk om natuur op de foto te zetten, maar ook personen! Dus eigenlijk heb ik een vraag aan je…

Lijkt het jou leuk om eens voor de camera te staan en mij daarmee te helpen om camera-experience op te doen? Of ken je iemand die dit leuk lijkt? Laat het me dan weten! 

Dit kan door een e-mail te sturen naar info@chantalsjourney.nl of tenzij je mij persoonlijk kent, me een bericht te sturen via Facebook, WhatsApp of Instagram. Daarnaast kun je ook een reactie hieronder achterlaten!

Daarnaast zijn alle tips en trucs welkom, er valt nog zoveel te leren tenslotte! Goed, komende tijd dus meer afwisseling in blogs en posts, daarnaast ga ik ook nog mooie tripjes maken waar m’n camera mee mee gaat. Genoeg te beleven en fotograferen!

Tot snel!

Liefs,

Chantal